Sari la conținut

Mihai Trăistariu se întâlneşte cu braşovenii la Braşov Live Fest

mihai-traistariu-se-intalneste-cu-brasovenii-la-brasov-live-fest

Prima ediţie a Festivalului “Braşov Live Fest” se va desfăşura în perioada 27-28 mai 2017, la Sala Patria din Braşov. Scopul principal al evenimentului este promovarea tinerelor talente şi a muzicii LIVE. Aşadar, braşovenii pasionaţi de muzică, cu vârste cuprinse între 6 şi 30 de ani, sunt aşteptaţi să se înscrie în competiţie până la jumătatea lunii mai.

“Ne dorim ca festivalul să rămână o emblemă şi să se înscrie în rândul evenimentelor culturale de prestigiu din Regiunea Centru a României. Prin acest eveniment, vrem să valorificăm potenţialul artistic al copiilor, să descoperim noi talente, dar şi să promovam muzica LIVE de calitate. Totodată, încercăm să stimulăm spiritul competitivităţii şi recunoaşterea competenţelor tinerilor artişti.”, a declarat Elena Moisa, preşedinte al Asociaţiei "Art Respect”

În juriu vor participa personalităţi marcante din lumea culturală de la nivel local şi naţional, precum artistul care a obţinut titlul de cea mai buna voce masculină din România, Mihai Trăistariu care va susţine şi un recital în cadrul Galei Laureaţilor.

Mai multe detalii pe Ghidul Festivalurilor din România.

Comentarii

Ultimă oră