Sari la conținut

Mihai Pascu a cântat în trupa Conexiuni (VIDEO)

mihai-pascu-a-cantat-in-trupa-conexiuni-video

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean,  aşa cum nu l-aţi mai văzut. Chitaristul Mihai Pascu a fost una dintre surprizele concertului aniversar Conexiuni. După o pauză de 20 de ani, fostul component al trupei a urcat pe scenă alături de cei pe care-i consideră prieteni adevăraţi.
Era licean la Şaguna, când  Mihai Pascu a fost cooptat în trupa studenţilor rockeri Conexiuni. Au urmat ani  plini de  iubire, de vise  şi de prietenie. „Chiar dacă trebuia să ne legăm părul, cântam pentru că aveam ceva de spus, aveam vise. De aceea mesajul meu pentru generaţia tânără de astăzi este să nu vă uitaţi visele” a spus chitaristul Mihai Pascu, vicepreşedinte CJ Braşov.
În 1992, Mihai Pascu s-a despărţit de Conexiuni, drumul său luând o altă direcţie. „Atunci când vrei să performenzi indiferent de domeniu, trebuie să dai totul. E geu de combinat. Eu unul nu am putut. Am renunţat la muzică, am continuat cu o altă carieră publică. Nu cred că aş fi reuşit să le fac pe amândouă la fel de bine”a spus Mihai Pascu.  
30 de ani de muzică, de prietenie şi de vise frumoase. Îndrăgita formaţie braşoveană Conexuini a  aniversat trei decenii de la înfiinţare printr-un concert  emoţionant în care s-au reunit aproape  toţi cei  care au făcut parte din trupă de-a lungul anilor. De la primul concert susţinut în faţa studenţilor la Rectorat, la showuri pe mari scene alături de Scorpions sau Europe,  Conexiuni a devenit unul dintre grupurile de rock emblematice pentru  muzica românească.
În toamna anului 1983, la Braşov, trei studenţi  Marcel Boca, Victor Lenghel şi Florian Stoica  înfiinţau trupa rock Conexiuni. Primul lor spectacol a fost la Rectorat. Au urmat zeci de concerte la mari festivaluri rock, de unde trupa braşoveană se întorcea cu numeroase premii.  Au rămas şi azi la fel de îndrăgite melodii ca „Fachir valah”, „Fosta iubire”, Tu, „Mai rămîi puţin”.
Bateristul Victor Lenghel a fost cel care a ţinut vie trupa în cei 30 de ani, în ciuda plecărilor unor membri.

Comentarii

Ultimă oră