Sari la conținut

Mihai Mohaci nu se simte vizat de remanierea prefecţilor

mihai-mohaci-nu-se-simte-vizat-de-remanierea-prefectilor

Guvernul a decis în ultima şedinţă schimbarea prefecţilor şi subprefecţilor din nouă judeţe. În total, 19 prefecţi şi trei subprefecţi vor fi demişi în perioada următoare. Măsura a fost luată după ce premierul Dacian Cioloş s-a declarat nemulţumit de activitatea multor prefecţi din ţară.

Prefectul Braşovului, Mihai Mohaci, nu se simte vizat de aceste schimbări. Am văzut lista prefecţilor şi subprefecţilor care vor fi schimbaţi din funcţie. Braşovul nu este pe acea listă. Este o analiză a Guvernului pe care o vom respecta. Personal, nu mă simt în pericol şi nu am fost anunţat că aş putea fi schimbat din funcţie”, a menţionat prefectul Mihai Mohaci.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a declarat că până la sfârşitul lunii februarie vor fi schimbaţi „un număr semnificativ” de prefecţi. „A fost o trecere în revistă a activității lor (a prefecților — n.r.) și o analiză a comportamentului, atât în ceea ce privește capacitatea de a reacționa, cât și dorința de a nu se implica politic în campania electorală”, a declarat Suciu.

Comentarii

Ultimă oră