Sari la conținut

Mihaela Rădulescu: viaţa la Monaco, vecini celebri şi iubirea între două avioane...

mihaela-radulescu-viata-la-monaco-vecini-celebri-si-iubirea-intre-doua-avioane

Chiar daca a batut palma cu Pro TV, pentru a fi jurat in emisiunea "Romanii au talent", chiar daca relatia cu Dani Otil merge inainte, Mihaela Radulescu nu se va muta in Romania.

Baiatul sau este complet integrat la Monaco, vedeta are tot ce isi doreste acolo, inclusiv vecini celebri la care recunoaste ca trage cu ochiul din cand in cand, asa ca nu are motiv sa revina permanent in tara.

Chiar daca admite ca unul dintre visurile ei e sa-si ia o casa in tara, pe litoral sau in varf de munte, Mihaela Radulescu nu stie cand va face acest pas, a declarat ea pentru Click.

"Nu ma intorc, doar fac naveta. Copilul meu a trecut in clasa a VI-a, e perfect integrat atat scolar, cat si social, n-as putea sa provoc schimbari majore in viata lui", a declarat vedeta, care locuieste de 7 ani in afara granitelor.I-ar lipsi viata la Monaco, cu marea cu care se trezeste in fata ochilor in fiecare dimineata si vecinii sai celebri.

"Ma salut cu Djokovic in garaj sau in lift, ma uit topita la Roger Moore si la ochii aia atat de albastri, mai trag cu coada ochiului la masa lui Robert de Niro, cand mai vine prin Monaco, era sa ma impiedic uitandu-ma dupa Jason Statham, care era fara iubita aia a lui nepermis de frumoasa si tot asa", a dezvaluit vedeta.

Despre show-ul din care face parte, marturiseste ca este o provocare, "dupa atatea alte propuneri de la alte televiziuni". "M-a incantat ideea de a juriza, de a alege, din perspectiva experientei mele in televiziune, pe cei ce merita cu adevarat sansa de a deveni cunoscuti si de a face o cariera din talentul lor", explica aceasta.

Chiar daca nu a dus lipsa de bani, Mihaela Radulescu a ramas cu picioarele pe pamant. Nu-si refuza unele placeri, cum ar fi hainele, fara a "transforma insa asta intr-o obsesie".

"Poti face multe trasnai cu banii pe care-i castigi, dar eu prefer sa traiesc emotii, senzatii, nu sa adun tone de obiecte si proprietati peste care sa se astearna praful. Si tocmai pentru ca am trait si in saracie, stiu sa pun mereu bani deoparte si sa ma organizez financiar, astfel incat sa nu ma trezesc in strada, mai ales cand am un copil de crescut", afirma vedeta.

Despre dragoste: "Am incetat sa mai fac planuri pe termen lung"

Legat de dragoste si de omul care ii este alaturi in prezent, Mihaela Radulescu declara: "Sigur ca am toata atentia indreptata si spre iubire, dar am incetat sa mai fac planuri pe termen lung si traiesc in prezent, exact in schema de viata in care s-a intamplat sa ma aflu. N-am nicio problema sa iau avionul cand mi-e dor, dar stiu ca trebuie sa iau musai si biletul de intoarcere, unde ma asteapta puiul meu drag, Ayan".

Intrebata daca s-ar mai casatori, diva da un raspuns prompt: "Nu neaparat. Raman fana iubirii profunde, dar careia nu-i trebuie o camera, un pat comun si-o hartie ca sa existe, ci doar niste emotii si trairi stabile si ametitoare".

"Cu Dani n-am ajuns la niciun capat"

Mihaela Radulescu a dezvoltat subiectul, adaugand, cu referire directa la Dani Otil: "N-am aventuri, eu traiesc orice relatie pana la capatul ei. Si cu Dani n-am ajuns la niciun capat, ci o luam mereu de la capatul la care am ramas, traind iubirea asta intre doua avioane".Intrebata fiind daca ar putea ierta o aventura barbatului pe care-l iubeste, Mihaela Radulescu a replicat: "Asa, ca dezbatere generala, nu, mi se pare cam aiurea sa mai stai in bratele barbatului iubit, dupa ce omul a prospectat alte femei. Dar, esti femeie, stii cum suntem cand iubim, mai avem si capacitatea paranormala de a ierta, daca gandim cu sufletul...". Mihaela Radulescu a afirmat ca nu traieste nicio clipa in trecut, pentru simplul fapt ca "uitatul inapoi sigur te pune in situatia de a da cu capul in ceva, asa ca prefer sa nu ma accidentez".

Comentarii

Ultimă oră