Sari la conținut
mihaela-radulescu-la-dansez-pentru-tine-

Mihaela Rădulescu va dansa, vineri seara, pentru un caz umanitar în cea de-a treia ediţie a noului sezon al emisiunii “Dansez pentru tine”, difuzată la Pro TV. ”Dansez pentru visul unui copil talentat, a cărui poveste m-a chircit de durere… Aşa cum mi se întâmplă de câte ori aud că un copil strigă de dorul mamei lui şi că se zbate în nevoi inimaginabile. Sper să găsim împreună o cale să-l ajutăm şi, dacă de dansul meu depinde, atunci să ştiţi că voi dansa grozav, numai să ştiu că acest copil va zâmbi fericit, în braţele mamei lui şi că familia lui va avea o viaţă mai bună”, a promis Mihaela.
Mihaela Rădulescu  a scris pe Facebook impresiile de la zilele de repetitie.

A patra zi de repetitii la "Dansez pentru tine". Greu, descurajant, daca te uiti la dansatorii si coregrafii profesionisti, dar atat de frumos, atat de acaparant......Cand ajung in punctul de epuizare, ma gandesc la pustiul ala simpatic si atat de incercat de viata pentru care dansez . Pentru el TREBUIE sa dansez minunat. Vinerea asta, la Pro Tv, voi dansa pentru un copil amarat, nu pentru Stefan (n.r fost sot), cum au scris niste imbecili de ziaristi, care n-au aflat inca despre componenta profund caritabila a acestui spectacol de televiziune. Ba au aflat sigur, dar ei n-au cum sa inteleaga ce inseamna sa te mobilizezi, sa dansezi, sa alergi, sa.......orice-ti sta in putere, doar ca sa faci un bine semnificativ altuia.
Multumesc Cerului ca pot sa fac treaba asta si ca am in mine tot ce e necesar - ma refer atat la bucuria de a face bine, cat si la placerea de a dansa . Coregraful meu genial, Bogdan Boanta, se ocupa sa scoata la suprafata tot ce nici nu-mi imaginam ca pot sa fac....

Comentarii

Ultimă oră