Sari la conținut

Michael Jackson şi Obama vând măştile de Halloween

Cele mai bine vândute costume de Halloween din 2009 sunt inspirate de preşedintele american Barack Obama şi de Michael Jackson, pe locul trei laflându-se cele cu chipul escrocului Bernard Madoff.
În topul celor mai bine vândute măşti se numără una care îl înfăţişează pe preşedintele american Obama ca vampir.Masca,numită "Barackula",are ochi translucizi şi dinţi ascuţiţi, şi s-a vândut deja în mii de exemplare.
La loc de cinste în rândul costumelor preferate de public stau şi cele inspirate din videoclipurile lui Michael Jackson, care a murit în luna iunie,cum ar fi o bluză roşie din videoclipul "Thriller" sau celebrii pantaloni din "Bad".
Printre cele mai bine vândute măşti se mai numără cele care îl înfăţişează pe escrocul bursier Bernard Madoff, care are de ispăşit o pedeapsă de 150 de ani de închisoare.
Sărbătoarea de Halloween  semnifică un ritual celtic păgân de celebrare a morţilor pe 31 octombrie. Cu toate acestea ea este prilej de distracţie pentru copii, dar şi pentru adulţii care nu ratează  ocazia de  a se deghiza în personaje care sugerează frica şi groaza, informează Libertatea.

Comentarii

Ultimă oră