Sari la conținut

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones , doar despărţiţi

michael-douglas-si-catherine-zetajones-doar-despartiti

De câteva luni se zvoneşte că actorii Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones ar fi pe punctul să divorţeze. Nimic nu este însă adevărat: ei sunt doar despărţiţi, scrie closermag.fr, citat de agerpres.ro.
Ei s-au hotărât să trăiască separat şi se întâlnesc doar în weekenduri. Se spune că actorul ar prefera acest aranjament unui divorţ care l-ar costa 250 milioane de euro.Actriţa galeză locuieşte în casa lor de 3,5 milioane de euro din statul New York, alături de cei doi copii - Dylan, 13 ani, şi Carys - 10 ani -, iar eroul din "Wonder Boys" preferă atmosfera animată din Manhattan. Apropiaţi ai celor doi au afirmat în revista britanică Grazia că "Divorţul ar avea prea multe repercusiuni asupra copiilor şi ar fi o presiune asupra amândurora din punct de vedere emoţional şi al sănătăţii".
În câteva interviuri, Zeta-Jones a afirmat că găseşte divorţul dezgustător şi că are căsnicia în sânge. Când a fost întrebată care este secretul unui mariaj reuşit, actriţa a pus accentul pe respect şi pe spaţiul care trebuie acordat partenerului. "Dată fiind diferenţa de vârstă, este remarcabil faptul că semănăm. Avem o relaţie simplă şi relaxată", spunea zâmbind Zeta-Jones.

Michael Douglas (68 de ani) şi Catherine Zeta-Jones (43 de ani) s-au căsătorit în noiembrie 2000 şi au împreună doi copii - Dylan, născut în august 2000, şi Carys, născută în aprilie 2003.

Comentarii

Ultimă oră