După 13 ani de căsătorie, actorii Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas au decis să divorţeze,  informează Europa Press şi El Mundo, preluate de Mediafax.ro. În toţi aceşti ani de căsătorie, cuplul a depăşit mai multe încercări.
Prima s-a produs în august 2010, când Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer la gât. Tratamentul dur la care a fost supus, care a presupus chimioterapie şi radioterapie, a reprezentat una dintre perioadele cele mai dure din viaţa actorului. Caherine Zeta-Jones s-a aflat permanent alături de soţul ei, sprijinindu-l în această luptă.

Apoi, in 2011, Catherine Zeta-Jones a dezvăluit că suferă de tulburare bipolară. Tulburarea bipolară - sau maniaco-depresivă - se caracterizează prin schimbări extreme de dispoziţie, de la depresii severe până la episoade maniace, în cursul cărora bolnavii tind să aibă o dispoziţie euforică, să fie hiperactivi, agitaţi şi fără să simtă necesitatea somnului.

Însă afirmaţiile controversate ale lui Michael Douglas, care s-a declarat convins că a făcut cancer la gât pentru că practica sexul oral, au scos-o din minţi pe Catherine Zeta-Jones  şi au contribuit la erodarea relaţiei de cuplu.
Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones s-au căsătorit în noiembrie 2000 şi au împreună doi copii - Dylan, născut în august 2000, şi Carys, născută în aprilie 2003.