Sari la conținut

Metoda KonMari de sortare, împăturire și depozitare a hainelor explicată la Coresi

metoda-konmari-de-sortare-impaturire-si-depozitare-a-hainelor-explicata-la-coresi


  Vineri, 8 februarie 2019, brașovenii și turiștii sunt invitați de la ora 18:00, la workshop-ul organizat de Diana Mihăilă, primul blogger-professional organizer din România.

Cei interesați sunt așteptați la scena din cadrul CORESI Shopping Resort, unde vor afla lucruri utile despre celebra metodă KonMari de sortare, împăturire și depozitare a hainelor și vor asita la o demonstrație live ce îi va ajuta să deprindă și ei, la rândul lor, această tehnică.

La workshop Diana Mihăilă va explica și care sunt obișnuințele de organizare ale românilor și va dezvălui rezultatele sondajului realizat în urma programului gratuit #MareaOrganizare pe care l-a lansat și în care s-au înscris peste 4.000 de persoane.

Metoda KonMari este celebră în primul rând datorită stilului de împăturire care e gândit să facă hainele să ocupe cât mai puțin spațiu și să le vezi în orice moment. Cel mai adesea ele se împăturesc în trei sau patru, iar atunci când avem bretele sau glugi, ele nu vor depăși tivul de jos. La finalul procesului de pliere, hainele trebuie să stea în picioare.

Comentarii

Ultimă oră