Sari la conținut
meteo-cum-va-fi-vremea-luni-si-marti

Vremea, luni, va fi predominant frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, îndeosebi seară și noaptea în extremitatea sud-vestică și sudică a țării, unde doar izolat vor fi precipitații slabe, mai ales ploi, informează Administrația Națională de Meteorologie, scrie romanialibera.ro.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 grade pe litoral și 14 grade în nord-vestul țării, iar cele minime se vor încadra între -6 și 3 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, până spre -11 grade. Izolat, dimineață și noaptea, va fi ceață.

În jumătatea de nord a țării, marți, vremea va fi în continuare predominant frumoasă, cu cer variabil spre senin, iar valorile termice vor continuă să crească ușor. În sudul și sud-estul teritoriului vor fi înnorări temporare și pe arii restrânse va plouă slab, îndeosebi în cursul nopții. Cu totul izolat, în zonă de munte vor fi precipitații mixte. Vântul va suflă slab și moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 5 grade în sudul Olteniei și sud-vestul Munteniei și 15 grade în Maramureș, iar cele minime între -5 și 3 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane. În zonele joase de relief, dimineață și noaptea vor fi condiții de ceată.

Comentarii

Ultimă oră