Sari la conținut

Messi a revenit la antrenamentele Barcei. Poate reintra în El Clasico?

messi-a-revenit-la-antrenamentele-barcei-poate-reintra-in-el-clasico

Starul argentinian Lionel Messi, indisponibil de la finele lunii septembrie din cauza unei accidentări la genunchi, și-a reluat luni antrenamentele alături de colegii săi de la FC Barcelona, cu cinci zile înainte de "El Clasico", marele derby al fotbalului spaniol, împotriva rivalei Real Madrid.

"Ședința de pregătire s-a desfășurat în prezența lui Leo Messi, care urmează un proces de recuperare după accidentarea la genunchiul stâng, produsă pe 26 septembrie, și a lui Ivan Rakitic, care s-a accidentat la tricepsul sural drept, pe 4 noiembrie", a precizat Barca pe site-ul său oficial.

În fotografiile publicate de clubul catalan, cvadruplul câștigător al Balonului de Aur nu purta niciun fel de bandaj sau protecție specială la genunchiul stâng. FC Barcelona a precizat că antrenamentul a debutat cu un minut de reculegere în memoria victimelor atentatelor de vineri, de la Paris, soldate cu cel puțin 129 de morți.

Messi a suferit o ruptură de ligament colateral la genunchiul stâng, în partida cu Las Palmas (2-1), disputată pe 26 septembrie în campionatul spaniol, iar perioada sa de indisponibilitate a fost estimtă la 7-8 săptămâni.

Fără atacantul său vedetă, Barca a înregistrat 8 victorii, un egal și o înfrângere în 10 meciuri disputate, reușind să facă un pas important către calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor și să urce pe prima poziție a clasamentului în Primera Division.

Comentarii

Ultimă oră