Sari la conținut

Mesaje cu profil electoral proiectate pe Tâmpa

mesaje-cu-profil-electoral-proiectate-pe-tampa

Membrii comunitatii online „Vă vedem din Braşov” au postat pe pagina de Facebook fotografii care arată mesaje cu profil electoral proiectate marţi seara pe Tâmpa.


  „Mergi la vot”, „Ţinteşte sus”, „Schimbarea e aproape” sau „Stop corupţie” sunt câteva dintre mesajele proiectate sub inscripţia „Braşov”, cu referire la alegerile locale din 27 septembrie 2020.


  Fotografiile au fost publicate pe pagina de Facebook „Vă vedem din Braşov”, ai cărei administratori spun că persoanele care le proiectează pe Tâmpa sunt anonime. Dacă e legal sau nu, nu a fost stabilit în mod oficial.


    Poliţia a transmis că a deschis o anchetă. „La data de 22 septembrie, în jurul orei 20.15, Secţia 1 Poliţie Braşov a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe muntele Tâmpa din municipiul Braşov sunt proiectate mai multe mesaje. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar din primele verificări efectuate au stabilit faptul că din interiorul unui imobil sunt proiectate, prin intermediul unui laser, mai multe mesaje care nu au caracter politic sau publicitar şi nu conţin expresii cu caracter obscen. La nivelul Secţiei 1 Poliţie Braşov se efectuează în continuare verificări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt”, a declarat subcomisarul de poliţie Alina Ivan.

Comentarii

Ultimă oră