Sari la conținut
meci-de-incalzire

Olimpia CSU Braşov s-a încălzit pentru meciurile din play-off și din Cupa României. Pesovic și compania au câștigat fără drept de apel jocul cu Universitatea Goldiș ICIM Arad cu scorul de 88-43 (27-7, 26-16, 24-8, 11-12). Partida a contat pentru etapa a 21-a a Ligii Naţionale de baschet feminin. În cele aproape 14 minute jucate, Carla Bartee a reușit 14 recuperări și a marcat 17 puncte. Ea a fost secondată excelent de Andra Haas care a înscris 17 puncte, a reușit cinci recuperări și a dat două pase decisive. Pentru trupa de sub Tâmpa au mai punctat Maria Ferariu 9 puncte, Pesovic 7 puncte, Chiș, Mitic și Sharpe câte 6 puncte, Ana Ferariu 5 puncte, Logan (care a debutat pentru Olimpia), Bogățeanu și Ardelean câte 4 puncte și Chirilă 3 puncte.

„A fost un joc bun de pregătire pentru noi, în vederea următoarelor partide pe care o să le disputăm în play-off. Toate fetele care au intrat pe teren, inclusiv cele foarte tinere, au reuşit să puncteze. Vom juca din nou cu Aradul, pentru calificarea în final four-ul Cupei României şi nu cred că se pune problema echipei învingătoare, chiar dacă avem de recuperat un deficit de 17 puncte”, a declarat antrenorul formaţiei brașovene, Dan Calancea.

Astăzi de la ora 16.00, Olimpia CSU şi Universitatea Goldiș ICIM Arad se vor duela în manşa retur din sferturile de finală ale Cupei României. Pentru a accede în final four-ul competiţiei, care va avea loc la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași” din Braşov, „olimpicele” trebuie să se impună la o diferenţă mai mare de 17 puncte.

Comentarii

Ultimă oră