Sari la conținut

„Mărţişorul Munţomanului”, la 1.320 metri altitudine, la Cabana Diham

martisorul-muntomanului-la-1320-metri-altitudine-la-cabana-diham-

În week-end-ul care a trecut a avut loc cea de-a şasea ediţie a festivalului cultural „Mărţişorul Munţomanului”, care s-a desfăşurat la Cabana Diham (la altitudinea de 1.320 m), în Munţii Bucegi.

Evenimentul a adus laolaltă, din toate colţurile ţării, zeci de oameni, concurenţi sau doar spectatori, care s-au bucurat împreună de o reuniune plăcută a celor care iubesc muzica şi muntele deopotrivă.

Competiţia a avut două secţiuni: interpretare individuală şi interpretare de grup vocal, artiştii, de ocazie sau nu, venind din judeţe precum Iaşi, Giurgiu, Focşani, Constanţa, Bucureşti sau Braşov.

La individual, primul loc a fost ocupat de către Claudiu Benga, iar la secţiunea de grup vocal, Grupul Bunocii a fost cel care a câştigat.

„Ne-am bucurat împreună de munte, de zăpadă şi de multe cântece specifice muntelui. Gazda evenimentului, „Mama Oara”, s-a pregătit exemplar, aşa cum face an de an, iar invitaţii s-au simţit foarte bine”, a spus primarul Râşnovului, Liviu Butnariu.

Festivalul a fost organizat de către Asociaţia de Turism şi Cultură „Carpaţii de Curbură”, în colaborare cu Atelierul de Printare Râşnov şi Cabana Diham şi în parteneriat cu Primăria Oraşului Râşnov.

Comentarii

Ultimă oră