Sari la conținut
marius-neculoiu-sanatate-si-in-politica

Voi modifica legea sănătăţii în folosul braşovenilor, pacienţii nu vor mai aştepta săptămâni sau chiar luni pentru o programare la un consult gratuit în policlinicile de stat, spune   medicul Marius Neculoiu, candidatul USL pentru Senat în colegiul 8 Astra-Bartolomeu.

Legea sănătății trebuie neapărat modificată. Pentru acest lucru este nevoie în Parlament de oameni cu exeperienţă, de profesioniști de cei care știu cu ceea ce se confruntă zilnic în ceea ce privește administrarea sistemului sanitar,  declară candidatul USL la Senat pe colegiul 4 Astra Bartolomeu, medicul Marius Neculoiu.  În calitate de manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Brașov, m-am confruntat cu lipsurile și subfinanțarea din sistemul sanitar, gestionate de guvernul PDL care a condus în ultimii patru ani țara, adaugă medicul Marius Neculoiu. Directorul spitalului județean susține că ar trebui schimbat și modul de funcționare al casei de asigurări de sănătate astfel încât braşovenii care plătesc contribuții la sistemul de sănătate să nu mai fie nevoiți să aștepte săptămâni în șir o consultaţie gratuită, sau să își plătească din buzunar anumite servicii medicale. Ca o veste bună, candidatul USL la Senat Marius Neculoiu anunță că în scurt timp în policlinica spitalului județean vor fi angajați doi medici cardiologi, care vor asigura consultațiile pentru brașoveni.
Un alt proiect în beneficiul brașovenilor este înființarea unui centru de transplant la Brașov. Medicul Marius Neculoiu este primul specialist care a realizat la Brașov un transplant renal și va obține în viitoarea guvernare USL sprijin pentru ca această activitate să continue în orașul nostru.

Comentarii

Ultimă oră