Sari la conținut
marius-cisar-la-mix-actual

"Chirurgul se oprește din operație pentru că nu-i convine directorul?! Niciodată! Așa e și actorul. Nimic, înaintea publicului!" - Marius Cisar, actor la Dramatic și manager la Reduta.

Joacă teatru de la grădiniță, când impresiona cu vocea pătrunzătoare și ochii albaștri. Marius nu se juca cu mașinuțe, se juca de-a Hamlet și de-a Romeo și Julieta. Marius privea Integrala Shakespeare la televizorul lui mic, alb-negru, de la Mediaș și știa că va fi actor.

Profund afectat de schizma de la Sică Alexandrescu - fără precedent în România -, Marius Cisar crede că premiera Shakespeare de săptămâna viitoare - da, la Dramatic se joacă iar, săptămâna viitoare! - este o floare pentru Brașov, dar ea nu va aduce primăvara. Nici salariile mărite cu 50%, pentru prima oară în România, realitate care a adus euforia și printre actorii Brașovului.

"Mă doare ce s-a întâmplat la teatru... Sunt răni adânci, nu vor trece ușor. Și cred că falia e departe de a se închide. Eu țin la toți colegii mei, pentru că în toți am lăsat părți din mine", spune Marius Cisar.

Iar Reduta, și tot ce se ïntâmplă acolo în ultimii ani, e Marius Cisar cu totul! Un actor-manager și un manager-actor care pledează minunat pentru zicerea aceea cum că omul sfințește locul! La Mix Actual!

https://youtu.be/a6a8QAopxk8

Comentarii

Ultimă oră