Sari la conținut

„Maratonului Montan Rafael”, ediția a II-a, sâmbătă la Codlea

maratonului-montan-rafael-editia-a-iia-sambata-la-codlea

Cea de-a doua ediţie a „Maratonului Montan Rafael” va avea loc pe 22 octombrie 2016, în ţinutul montan al Măgurei Codlea.

Ținutul Montan al Măgurei așteaptă nerăbdător ca maratoniștii să îi bată din nou potecile misterioase în cea de-a II-a ediție a Maratonului Rafael. Un traseu cu sălbatice frumuseți ale naturii îi va fascina pe alergători și le va reda energia consumată în timpul asprului urcuș. Poteci înguste de munte, poienițe luminoase, misterioase păduri, locuri călcate de teutoni și de localnici, vizitate uneori de curioși turiști aflați în căutarea Cetății Negre sau umblând hai-hui pe căi de munte, toate acestea se vor descoperi sportivilor înscriși la cursele sportive organizate de Fundația Rafael la cel de-al doilea Maraton deschis atât profesioniștilor, cât și amatorilor din întrega țara.

Competiţia are un caracter caritabil, participanţii alergând sub deviza „#4oamenispeciali” pentru persoanele cu dizabilităţi aflate în grija Fundaţiei Rafael.


  Vor fi organizate 5 probe (maraton, semimaraton, 10 km, 5 km și curse pentru copii): Cursa de 5 kilometri (cu taxa de înscriere de 50 de lei), Cursa de 10 kilometri (cu taxa de 60 de lei), Cursa de 21 de kilometri (la care se plătesc 90 de lei), Cursa de 42 de kilometri (cu taxa de înscriere de 100 de lei) şi Cursa Copiilor (donaţie opţională de 5 lei).

Locul de start se află în zona Maial din Codlea.

Pentru a ajunge în Maial din Codlea, de pe strada Lungă se merge la stânga pe strada Horia, apoi la dreapta pe Al. Ioan Cuza, în continuare pe 9 Mai, stânga pe Libertăţii, Garoafelor (stânga) şi la dreapta pe Iosif Comănescu, până în Maial.

Evenimentul va avea loc sâmbătă,  22 octombrie 2016, cu începere de la ora 9. Cei prezenţi vor avea parte, pe lână maratonul propriu-zis, de muzică de munte, de piesaje mirifice, de foc de tabără și de nelipsita tocană.

Mai multe detalii g[sim pe site-ul întrecerii: www.maraton.fundatiarafael.org.

Comentarii

Ultimă oră