Sari la conținut

Maraton de Folk și Cântece de Munte - Seara Munțomanului, Ed. XIII

maraton-de-folk-si-cantece-de-munte-seara-muntomanului-ed-xiii

Kruhnen Musik Halle din Brașov, unul din cele mai generoase spații culturale ale orașului, dedicat evenimentelor live, culturii și petrecerilor, găzduiește joi seară, un nou evenimet. Un Maraton De Folk Și Cântece De Munte va cuprinde timp de 6 ore recitaluri și concerte.

„Seara Munțomanului Ediția XIII” se va desfășura joi, 28 Septembrie 2017, de la ora 20:00, la Kruhnen Music Halle.

„Seara Munțomanului” se vrea a fi o seară de suflet unde nu există artiși mai presus sau mai prejos…unde fiecare este iubit de cineva din public, indiferent de numărul de albume, cărți vândute sau trofee obținute . Când a fost gândit formatul acestei seri, organizatorii și-au imaginat un dirijor în persoana celui ce evoluează pe scenă și orchestra lui reprezentată de public. De aici și accentul pus pe melodiile cunoascute de toți iubitorii de munte și de muzică bună. Asta în prima parte, pentru că în a doua…fiecare artist poate cânta la liber tot ceea ce este legat de tematică…iar mai spre dimineață... Dumnezeu cu mila… tot ce poate să înveselescă!

Ediția cu numărul XIII prilejuiește întâlnirea cu mai mulți invitați speciali:


Secțiunea Folk

Victor Socaciu
Magda Puscas
Emeric Imre & Jimi El Laco
Vasile Mardare

Secțiunea Cântece de munte

Jenica Harja
Danotte
Sorin Constantin
Claudiu Palalae
Nae Berechet

Preț bilete: 50 lei
 Evenimentul are loc joi, 28 septembrie 2017, de la ora 20, la Kruhnen Music Halle (strada Nicolae Titulescu 4, Brașov).

.........................................................................................................................

Așa cum îi stă bine oricărui eveniment care se respectă „Seara Munțomanului” face loc începând cu cea de a treisprezecea ediție unui alt eveniment plin de farmec: „GALA FOLKULUI ROMANESC”, eveniment ce se va repeta semesmestrial. Tot un pui al „Serii Munțomanului” este și „FOLK for YOU” - Maratonul Folkiștilor Brașoveni, eveniment interactiv, repetat lunar. Apoi, „Seara Munțomanului” va pleaca acolo unde îi este locul...PE MUNTE, odată cu cea de a XIV -a ediție, de ziua internațională a muntelui.

Comentarii

Ultimă oră