Sari la conținut

Mâncare suedeză Super Premium pentru câini și pisici, livrată gratuit acasă, în Brașov

mancare-suedeza-super-premium-pentru-caini-si-pisici-livrata-gratuit-acasa-in-brasov

Sănătate și viață bună. Asta promit specialiștii în nutriția animalelor câinelui sau pisicii tale, atât timp cât mâncarea pe care o consumă este de foarte bună calitate iar alimentația este atent controlată. În plus, dacă ai domiciliul în Brașov, o hrană de cea mai bună calitate va ajunge chiar la ușa ta, livrată gratuit și personal. Un specialist nutrițional te va ajuta să alegi hrana potrivită în funcție de necesitățile animalului tău de companie și îți va oferi suport nutrițional continuu.


Aceasta este modelul de lucru al celor de la Husse – o companie suedeză, care de 35 de ani produce hrană și produse de îngrijire pentru căței, pisici și cai. Hrana suedeză Husse este o hrană de generația a 3-a, cu conținut ridicat de nutraceutice (probiotice, carotenoide, glucozamină și condroitină, antioxidanți, acizi grași Omega 3), componente recunoscute ca având efecte pozitive asupra sănătății și a bunei condiții fizice a animalelor.

Ce tip de hrană este benefic pentru animalele de companie?

Este bine-cunoscut faptul că hrana este foarte importantă atunci când vine vorba despre sănătatea și starea de bine a animalelor de companie, iar o alimentație necorespunzătoare le poate crea grave probleme de sănătate precum obezitate, pancreatită, probleme renale sau de natură cardiologică.


Astfel, tipul de mâncare, dar și modul în care este consumată, reprezintă factori extrem de importanți pentru sănătate.


Spre exemplu, pentru câini, specialiștii recomandă hrana umedă ca alimentație complementară, iar ca alimentație zilnică de bază hrana uscată, deoarece aceasta din urmă conține fibre benefice tranzitului intestinal și are efect de curațare mecanică a dinților, reducând problemele dentare la vârste înaintate.


Spre deosebire de alimentația câinilor, o alimentație corectă a pisicilor este alcătuită în mod egal din hrană uscată și hrană umedă, deoarece pisicile beau mult mai puțină apă decât câinii și își iau lichidele necesare din hrana umedă, eliminând astfel riscul problemelor renale.


Ce este important să știm când alegem hrana pentru animalul nostru de companie?

Câinii și pisicile noastre sunt membrii incontestabili ai familiei și de aceea avem o responsabilitate clară asupra calității hranei pe care le-o oferim. Deși, de multe ori din grijă sau dragoste, suntem tentați să le oferim hrana pe care o consumăm noi înșine, specialiștii ne avertizează ca acesta nu este un obicei sănătos, deoarece foarte multe ingrediente folosite în alimentația oamenilor sau diferitele procese de preparare pot fi foarte puternic dăunătoare animalelor de companie.


Un lucru foarte bun în ultimii ani este că și în România oamenii au început, din ce în ce mai mult, să ofere mâncare specializată. Firește, hrana oferită ar trebui să fie de cât mai bună calitate, să fie "curată" adică lipsită de chimicale, OMG-uri, potențiatori de gust sau de miros și substanțe care afectează organismul. Există pe piață foarte multe tipuri de hrană, de la cele super-economice la cele super-premium. Cu cât hrana este de mai bună calitate, cu atât câinele sau pisica vor fi mai sănătoși și vor avea o viață mai lungă și mai bună.


Totodată, trebuie să înțelegem că fiecare câine sau pisică sunt individualități, chiar dacă aparțin aceleiași rase. Au nevoi diferite, vârste diferite, au talii diferite, au moduri de viață diferite, au etape fiziologice diferite, au propriile sensibilități sau intoleranțe. Mâncarea pe care le-o oferim trebuie să țină cont de toate acestea, astfel încât să le fie benefică.


Dacă sunteți curioși să aflați mai multe detalii, puteți solicita o întâlnire cu specialistul Husse, care vă va oferi toate informațiile cu privire la produse și servicii, inclusiv livrare la domiciliu, fără alte costuri suplimentare.


Pe expertii de la Husse Brașov îi găsiți pe pagina de Facebook AICI, sau pe site-ul romania.husse.com

Ultimă oră