Suflete frumoase și generoase, reunite într-un grup de inițiativă pe o  rețea de socializare, vin în sprijinul micuților care trec pragul Spitalului de Copii din Brașov. Astfel, ele vor scrie în acest week-end cel de-al doilea capitol al poveștii care a debutat pe 1 Iunie și vor continua să înfrumusețe prin culoare și pictură pereții unității medicale.
Campania a început la inițiative unei mame, Carmina Nicolescu, după o experiență personală în acest spital și a reuși ca în cel mai scurt timp să mobilizeze peste 100 de persoane care au participat fizic și cu donații. Prima întâlnire a fost un succes real. S-au strâns aproximativ  4000 de lei din donații. O parte din fonduri  au fost folosiți pentru  materiale necesare acțiunii, iar  1000 de lei au fost donați Fundației Spitalul de Copii, pentru achiziționarea aparaturii pentru secția de Ortopedie.
Cu toții cred într-o lume mai bună pe care suntem datori să o creăm și oferim copiilor. Astfel, sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 8.00,  mămicile vor fi din nou prezente la Spitalul de Copii pentru a da culoare copilăriei și ne invită să le fim alături.
Vă așteptăm și pe voi cu mult drag și culoare în suflet!
Pentru detalii: Carmina Nicolescu Tel. 0744.355.121
Nici un comentariu la articolul "Mămicile din Brașov dăruiesc culoarea fericirii!"
Posteaza un comentariu

Nume

Comentariu

some error text here