Sari la conținut

Mai multe curse RATBV pe liniile spre Codlea, Prejmer şi Râşnov

mai-multe-curse-ratbv-pe-liniile-brasov-codlea-brasov-prejmer-si-brasov-rasnov

RATBV va asigura mai multe curse pe liniile Braşov – Codlea, Braşov – Prejmer şi Braşov - Râşnov!

Având în vedere că au început şcolile, dar şi faptul că activităţile economice s-au intensificat, cererea de transport a crescut semnificativ, astfel că RATBV a început să mărească numărul de curse de pe traseele metropolitane intens circulate.


  În primă fază, începând de luni, în urma solicitărilor Primăriei Râşnov a fost suplimentat numărul de curse de pe linia 120 (Braşov – Râşnov). În urma aplicării noului orar, frecvenţa de circulaţie la orele de vârf (dimineaţa şi după-amiază) s-a dublat: de la o cursă la 80 minute la o cursă la 40 de minute. Ba mai mult, conform anunţului RATBV, numărul de curse a fost suplimentat şi în zilele de sâmbătă, duminică şi sărbători legale, de la 5 curse/zi la 11 curse/zi, asigurându-se plecări în întregul interval al zilei.


    Alte două trasee pentru există o cerere foarte mare este linia 220 (Braşov - Codlea) şi linia 520 (Braşov – Prejmer), iar RATBV a decis suplimentarea curselor de pe aceste două trasee, începând din 24 septembrie.


   În ceea ce priveşte circulaţia spre municipiul Codlea a fost decisă suplimentarea numărului de autobuze în intervalele de vârf ale zilelor lucrătoare, astfel încât să se asigure o frecvenţă de succedare de 23 minute între orele 6.00 - 8.30 şi 12.00 – 17.30.
Cât despre linia 520, a fost luată măsura suplimentării numărului de vehicule şi îmbunătăţirea frecvenţei de circulaţie atât în zilele lucrătoare, cât şi în weekend. Frecvenţa de circulaţie va fi de 40 minute pe întreg intervalul de funcţionare din zilele lucrătoare, cât şi între orele 8.30 – 16.30 din zilele de sâmbătă, duminică şi sărbători legale.

Comentarii

Ultimă oră