Sari la conținut

„Magie pe Broadway”, din nou la Operă, la cererea publicului

magie-pe-broadway-din-nou-la-opera-la-cererea-publicului

Invitată specială, braşoveanca Dalma!


   Sâmbătă, 3 octombrie 2020, de la ora 17.00, în Curtea Operei Braşov, brașovenii dar și turiștii sunt aşteptaţi să se bucure de o „Magie pe Broadway”, un spectacol prezentat „datorită succesului extraordinar pe care l-a avut la public şi datorită cererii mari venite din partea spectatorilor”.


   Ca şi la seara de premieră, spectatorii vor avea ocazia să intre în atmosfera americană de spectacol, cu strălucirea şi veselia aferente şi se vor putea delecta cu momente din musical-uri populare pe întreg mapamondul: „My Fair Lady” de Fr. Loewe, „West Side Story” de L. Bernstein, „Fantoma de la Operă” şi „Cats” de A. Lloyd Webber, „Porgy & Bess” de G. Gershwin sau „Mizerabilii” de C.-A. Schönberg. Invitată specială în spectacolul „Magie pe Broadway” este braşoveanca Dalma.


   DALMA, o artistă ce are entuziasmul și efervescența specifice musicalului! Născută la Brașov, a devenit în scurtă vreme o vedetă a scenelor muzicale de gen și o preferată a emisiunilor de divertisment! Sinceră, dezinvoltă și cu o voce de aur!


      Alături de soliştii Operei, îşi vor da concursul Orchestra, Corul şi Baletul Operei Braşov.


     La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Scenariul şi concepţia regizorală ale acestui spectacol îi aparţin Andei Pop.


     Prezentarea evenimentului va fi asigurată de Simona Manole.


  „Un spectacol ce nu trebuie ratat!”


    Preţul biletelor este de 20 de lei. Acestea vor fi puse în vânzare cu două ore înainte de eveniment, la sediul Operei Braşov, str. Bisericii Române nr. 51.


         În caz de vreme nefavorabilă, evenimentele se reprogramează.

Comentarii

Ultimă oră