Sari la conținut

Dezinformare prin minciună! Este singurul mod în care PDL-iştii mai îndrăznesc să apară în faţa românilor.

Aprecierea îi aparţine liberalului braşovean Sebastian Grapă, ca ripostă la acuzaţiile care-i sunt adresate de PDL-istul Dragoş David.
Acesta din urmă, supărat că liberalii i-au huiduit pe şefii portocaliilor în Piaţa Sfatului de Ziua Unirii, pretinde că liberalul Grapă se ocupă de distribuţia alimentelor în Spitalul Judeţean.
Vădit „şifonaţi“ de faptul că opoziţia a ieşit în stradă împotriva lor, alături de sute de oameni nemulţumiţi de ce se întâmplă în România, aceştia au început să lanseze tot felul de acuzaţii la adresa liberalilor, pentru a-i discredita. De data aceasta, ţinta este Sebastian Grapă, care a fost foarte vehement la adresa Guvernului Scripcaru-Boc-Băsescu. Astfel, Dragoş David, primvicepreşedintele PDL Braşov, pretinde că Grapă  „are un contract cu Spitalul Judeţean pentru asigurarea cateringului bolnavilor. Beneficii de care trebuie să se bucure un politician care declară Piaţa Sfatului drept  Piaţa Libertăţii...“.
În replică, Grapă, care este şi vicepreşedinte la PNL Braşov, precizează că nu are niciun contract cu autorităţile publice, „cu atât mai mult acel contract de furnizare de hrană, care aparţine unei societăţi comerciale de foarte mulţi ani şi care expiră în 2013. Este vorba despre Amrita Com. Se poate verifica: acel contract e valabil încă. Vreau să îi spun (lui David - n.r.) că procedurile de licitaţie se aplică la Consiliul Judeţean, dar nu se aplică la instituţia pe care o conduce şeful lui de partid, adică la Primăria Braşov“. Pe de altă parte, PDL-iştii braşoveni susţin că protestatarii nu sunt altceva decât oameni nemulţumiţi că nu mai pot să stea acasă şi să primească bani de la stat, rezervişti care vor pensie ca aceia care au muncit şi membri de partid manipulaţi politic. Cel puţin aceasta susţine senatorul de Braşov Florin Staicu (PDL).
Mielul blând suge la mai multe oi.  În tot acest război al declaraţiilor, Grapă a avut un mesaj şi pentru un avocat care este şi distins membru de partid! Astfel, vicepreşedintele PNL vrea să-l convingă pe social-democratul Ioan Adam să renunţe să mai reprezinte în Justiţie Primăria condusă de George Scripcaru. Ori această variantă, ori dacă nu, să se suspende din USL.
În replică, apărătorul ales al administraţiei portocalii spune că nu permite nimănui să se amestece în viaţa sa. Avocatul Ioan Adam afirmă că, în cazul în care USL-ul îl va desemna sa candideze pe o funcţie la alegerile din acest an, atunci va fi datorită valorii sale şi nu pe alte criterii.
„Nu permit nimănui să se amestece în treburile mele! Nu-i niciun secret. Societatea mea de avocatură a prestat niste servicii de specialitate. Asta nu înseamnă că are legătură cu politicul. Eu separ categoric planurile şi vreau să vă spun că niciodată nu m-a interesat ce probleme are dl. Grapă: câte firme are în faliment sau mai bine zis cascade de firme în faliment“.
Nici Sebastian Grapă nu s-a lăsat mai prejos: „Nu este bine să dăm pricină de poticnire, întrucât este o incompatibilitate între meseria de avocat a domnului Adam şi membru în partidul care face parte din alianţa USL. Mai mult decât atât, domnia sa are şi veleităţi de a candida la o funcţie publică. Este foarte bine ca acest om să îşi precizeze poziţia: rămâne să apere Primăria şi actele aberante pe care le emite şi se va suspenda din PSD, sau va face politică!“.
Sebastian Grapă afirmă că Primăria Braşov este reprezentată de cabinetul de avocatură al lui Ioan Adam în 95% dintre cazuri.

Comentarii

Ultimă oră