Sari la conținut
lupta-pentru-calificare

Corona joacă duminică, de la ora 15.00, pe teren propriu cu HCM Roman, în manşa retur din optimile de finală ale Cupei EHF. Brașovencele nu traveresază cea mai bună formă în acest moment, însă trebuie să se adune și să învingă Romanul la două goluri diferență, după ce în tur au fost învinse cu scorul de 22-21. În această săptămână, brașovencele au făcut un meci slab în campionat în compania Universității Cluj, formație  cu care au remizat, scor 31-31. Zamfir și compania sunt hotărâte să dea și ultima picătură de energie pe teren în jocul cu HCM Roman pentru a obține calificarea în sferturi. Președintele Coronei, Emilan Cernica, este convins că echipa brașoveană poate obține calificarea între primele opt formații din Cupa EHF.

„Va fi un meci greu cu o echipă incomodă. Eu cred că Romanul este o echipă de bătut și cred că fetele pot obține calificarea în turul următor. Îmi doresc ca Brașovul să se impună. Așteptăm publicul la sală, pentru că aportul lor este extrem de important pentru moralul fetelor. Cu ajutorul lor putem să ne calificăm în sferturi”, a spus președintele Coronei, Emilan Cernica.

Manşa retur dintre Corona Braşov şi HCM Roman se va juca duminică, de la ora 15.00, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”. Tehnicienii brașovencelor, Bogdan Burcea și Dumitru Berbece nu se vor putea baza la jocul de duminică pe pivotul Georgiana Ciuciulete și pe interul Mihaela Briscan.

Comentarii

Ultimă oră