Sari la conținut
lupii-doua-jocuri-acasa

După o deplasare de trei partide în Ungaria, din care au agonist cinci puncte, hocheiştii de la Corona Wolves Braşov vor juca în acest sfârşit de săptămână de două ori în faţa propriilor suporteri.

În etapa cu numărul 4 a Ligii Mol, “lupii” Braşovului vor primi replica maghiarilor de la Dab Docler, vineri de la ora 19.00.

Sâmbătă de la ora 18.00, tot pe patinoarul olimpic din Parcul Tractorul, Corona va juca împotriva deţinătoarei trofeului, Nove Zamky(Slovacia).

“ Jucăm pentru prima dată în faţa propriilor fani şi ne dorim să obţinem cât mai multe puncte.

Dab Docler este una dintre formaţiile bune din Liga Mol, iar Nove Zamky este câştigătoarea de anul trecut.

Îmi doresc să ieşim cu bine din aceste două întâlniri, mai ales că jucăm în faţa propriilor spectatori” a declarat tehnicianul Coronei, slovacul Miroslav Ihnacak. “Obiectivul nostru pentru jocurile cu Dab şi Nove Zamky, este obţinerea a 6 puncte.

Jucăm pe teren propriu, suntem siguri că patinoarul va fi plin la ora celor două jocuri, avantajul va fi de partea noastră” a punctat şi Zoltan Olti Paşca, preşedintele secţiei de hochei de la Corona Braşov. Începând cu acest sezon, cele 700 de abonamente vor fi de forma unor carduri, care au implantat un cip, accesul în incinta patinoarului fiind permis doar o singură dată pentrtu fiecare partidă.

Cei care vor alege variant biletului, vor scoate din buzunar 20 de lei la fiecare meci al favoriţilor.

Comentarii

Ultimă oră