Sari la conținut

"Lupii au muşcat" la penalty-uri! Corona - Debrecen 4-3

lupii-au-muscat-la-penaltyuri-corona-debrecen-43

Corona "Wolves" Braşov a reuşit un joc excelent în faţa celor de la Debrecen. După ce s-au mai întâlnit o dată în amicalele din presezon, cele două echipe au oferit un adevărat spectacol pe gheaţa Patinoarului Olimpic Braşov. Meciul a avut nevoie de prelungiri şi penalty-uri pentru ca învingătoarea să fie stabilită. La final, "Lupii" au ieşit învingători, scor 4-3 (2-0, 1-1, 0-2, 1-0).

Venită după victoriile de moral din Liga Naţională obţinute împotriva Sportului Studenţesc, Corona "Wolves" Braşov a început la fel de bine şi jocul cu Debrecen, din Liga Mol. Pentru băieţii lui Otto Keresztes, era doar al treilea joc din acest campionat. "Lupilor" le-au fost necesare doar patru minute să deschidă scorul, prin Balasz. Câteva secunde mai târziu, Tranca a dublat avantajul gazdelor, iar după prima repriză, avantajul era de două goluri. În partea secundă, Fodor (23) a urcat scorul la 3-0, însă maghiarii au început rapid cursa de urmărire. Troshin (34) a dat semnalul revenirii. În ultima repriză, braşovenii s-au apărat eroic. Cu toate acestea, ultimele minute au adus şi egalarea pentru Debrecen. Kaskov (47) a redus din diferenţă şi Milan (40) a egalat cu 39 de secunde rămase din timpul regulamentar.

S-a mers în prelungiri, acolo unde s-a jucat o repriză de 7 minute, patru contra patru. Dacă la un moment dat "lupii" erau siguri de cele trei puncte, în ultimele secvenţe au fost nevoiţi să treacă prin inferioritate şi să apere egalul. S-a mers la penalty-uri, acolo unde primii trei executanţi de la fiecare dată au ratat pe linie. În cele din urmă, Arpad Mihaly a adus victoria pentru Corona.

În clasament, Corona se află pe locul 7, cu 5 puncte strânse din trei meciuri. Marţi, de la 18.30, joacă din nou acasă, de această dată cu Miskolci, poziţia a doua a ierarhiei.

Comentarii

Ultimă oră