Sari la conținut
luna-iubirii-la-castelul-bran

Lacătele roşii ale iubirii, încuiate la Castelul Bran!

Luna iubirii se deschide, la Castelul Bran, pe 14 februarie 2020 când este Valentine’s Day. Pentru această zi, reprezentanţii Castelului spun că turiştii vor avea pregătite, în sufrageria regală, ciocolata caldă, căpşunele, ceaiul şi cafeaua aromată, dar şi vinul spumant.


   La câteva zile distanţă, în 24 februarie 2020, vizitatorii Castelului Bran se vor bucura de Dragobete, când fiul Babei Dochia, zeul dragostei la români, îi va răsfăţa cu turtă dulce special coaptă pentru această sărbătoare.


   Nu vor lipsi lacătele iubirii, roşii, cochete, care vor putea fi prinse în zona magazinului Rotonda, într-un spaţiu special amenajat.


  Finalul lunii, mai exact pe 22 februarie 2020, la ora 19.00, în Salonul de muzică, vine şi cu un concert susţinut de „Trei parale”, în binecunoscutul repertoriu caracterizat ca fiind o „încâlceală etnică”, după cum o caracterizează chiar membrii grupului care folosesc vechile instrumente ale satului: fluierul, cavalul, tilinca (un fluier arhaic fără găuri) cobza, drâmba, simple percuţii etc.


   Mai multe detalii privind programul, biletele sau desfăşurarea evenimentelor sunt disponibile la telefon 0268.237.700, la office@bran-castle.com sau la www.bran-castle.com .

Comentarii

Ultimă oră