Sari la conținut

Lumitech angajează personal pentru operațiuni electrice și electrotehnice cu specializare la locul de muncă

lumitech-angajeaza-personal-pentru-operatiuni-electrice-si-electrotehnice-cu-specializare-la-locul-de-munca

Lumitech – inovație, impact, profesionalism, la care se adaugă 16 ani de expertiză unică în producția de senzori, cablaje și componente electronice și locul 1 în Top Afaceri România 2018 și în Top Profit România 2018, județul Brașov. Este formula ideală a unui lider de piață care oferă o nouă definiție performanței.


Activitatea se desfășoară în Brașov, într-o hală de producție care dispune de toate utilitățile necesare punerii în funcțiune și utilizării în parametri optimi a echipamentelor. Compania produce componente electrice si electrotehnice la cele mai inalte standarde, adăugând în mod constant  îmbunătățiri la sistemul de producție, un plus de fiabilitate, flexibilitate și calitate deosebită.

Lumitech este simbolul companiilor aflate în continuă ascensiune pe piața din domeniu, atât internă, cât și externă, calitatea produselor, livrarea la timp și prețurile competitive garantează o prezență durabilă pe piețele europene, precum și în Orient și Africa. Acest lucru se datorează în mare măsură managementului, dar este imposibil de imaginat fără fiecare angajat în parte, care montează cele mai mici piese.

Dacă vrei să faci parte din echipa Lumitech trebie să știi că în acest moment, compania angajează personal pentru operațiuni electrice și electrotehnice cu specializare la locul de muncă. Programul de lucru este între 06:30 și 15:00, se oferă salariu motivant, beneficii, bonuri de masă și decontarea abonamentului de transport.

Cv-urile se trimit la mail: office@lumitech.ro, iar informații suplimentare pot fi obținute la telefon: 0722300167

Adresa: Str. 13 Decembrie nr. 94 A hala 8.

Comentarii

Ultimă oră