Sari la conținut
lui-ialomitianu-nui-pasa-de-alegatori-

Fostul ministru al Finanţelor, pedelistul Gheorghe Ialomiţianu, dă dovadă de un tupeu fantastic, promițându-le oamenilor că va face legi pentru ei, că le va îmbunătăți nivelul de trai.

Pe de altă parte, el a recunoscut public, într-o întâlnire oficială, că lui „i se rupe“ de oameni: „Eu sunt întotdeuna împotrivă să se facă legi pentru oameni, să se facă legi pentru ca instituţiile să funcţioneze în normalitate“, a spus Ialomiţianu.
Practic, acest personaj sinistru pentru bunăstarea românilor, a recunoscut politica falimentară pe care a girat-o din fruntea ministerului de Finanţe la ordinul politic al lui Traian Băsescu și Emil Boc.
Sărăcie în buzunare, sute de mii de firme în faliment și spitale închise. Prin asta s-a caracterizat perioada în care Gheorghe Ialomițianu a fost Ministrul Finanțelor. Cu toate astea, PDL-istul vopsit în ARD are destul tupeu încât să mai ceară încă odată votul brașovenilor.
„Gheorghe Ialomițianu uită cu multă ușurință că tocmai el poartă întreaga responsabilitate pentru tăierile de pensii, salarii și alocații care au aruncat în sărăcie milioane de români, în timpul guvernării Boc-Băsescu. Dl. Ialomiţianu în toate sondajele făcute este politicianul cu cea mai proastă imagine. Are peste 70% neîncredere multă sau foarte multă. Cu asemenea palmares eu cred că el a greşit că s-a înscris la alegerile parlamentare“, declară Aristotel Căncescu, preşedintele PNL Braşov.
Ce ar trebui să facă Ialomițianu, însă, este să-și ceară scuze tuturor românilor, implicit braşovenilor,  pe care i-a batjocorit, aducându-i la cel mai scăzut nivel de trai după 1989, în timp ce acorda sume fabuloase de la bugetul de stat firmelor de casă ale PDL, care au construit pe sute de miloane de euro, bazine de înot la sate, sau săli de sport în mijlocul câmpului. Braşovenii trebuie să știe că bugetarul Ialomițianu a ușurat calea lui Ioan Neculaie să pună mâna pe Roman SA, iar aeroportul l-a boicotat la ordinul partidului. Scandalul mediatic cel mai vizibil în care a fost implicat Ialomiţianu a fost votul din mai 2009, împotriva alocării de teren de la ADS Aeroportului Braşov. Atunci, fostul ministru al Finanţelor a declarat: „Votez împotrivă pentru că trebuie să respect disciplina de partid. Apoi, eu nu cred că vreo firmă şi Consiliul Judeţean vor începe foarte curând construirea aeroportului".

Comentarii

Ultimă oră