Sari la conținut
lovita-de-troleibuz-cu-oglinda

O tânără de 17 ani din judeţul Prahova a fost accidentată de oglinda laterală a unui troleibuz care circula prin cartierul braşovean Tractorul şi care a rănit-o pe fată miercuri seara, în jurul orei 19:30.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, agent șef adjunct Gabriela Dinu, un bărbat de 63 ani din judeţul Braşov, care a condus un troleibuz pe strada 13 Decembrie, dinspre Sânpetru spre centrul municipiului Braşov, la intrarea în spaţiul special amenajat pentru oprirea vehiculului şi îmbarcarea pasagerilor a accidentat cu oglinda din partea dreaptă o minoră de 17 ani din judeţul Prahova, aflată pe trotuar.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorei, care a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente în care se va propune soluţie legală la finalizarea verificărilor.

În plus, purtătorul de cuvânt al RATBV, Silviu Ştefan, a declarat că „pe baza procedurilor interne, s-a declanşat cercetarea disciplinară a şoferului, aşa cum se întâmplă când se produc astfel de incidente. Această anchetă se face în paralel cu cea a Poliţiei”.

Comentarii

Ultimă oră