Sari la conținut

Loteria Bonurilor Fiscale pentru luna ianuarie 2020

loteria-bonurilor-fiscale-pentru-luna-ianuarie-2020

Persoanele care deţin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 6 ianuarie 2020, cu valori între 701,00 lei şi 701,99 lei, se pot prezenta în următoarele 30 de zile la unităţile ANAF, cu bonurile în original şi o copie a actului de identitate.


   Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de un milion de lei, din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.


    După centralizarea bonurilor câştigătoare, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

La extragerea bonurilor fiscale din 16 februarie 2020 au participat bonurile fiscale emise în perioada 1 – 31 ianuarie 2019.

Loteria bonurilor fiscale este un mecanism de a încuraja populaţia să solicite bunurile fiscale de la comercianţi, cu scopul de a combate evaziunea fiscală la nivel national.

De 5 ani, în România se organizează Loteria bonurilor fiscale, cu scopul de a lupta împotriva evaziunii fiscale din țară, încurajând cetățeni să solicite bonurile fiscale la cumpărături. Conform legislației actuale, în cadrul acestei loterii au loc atât extrageri lunare, cât și extrageri ocazionale, datele în care vor avea loc cele din urmă fiind oficializate recent.

Ordonanța Guvernului nr. 10/2015 este actul normativ ce stabilește cadrul legal al Loteriei bonurilor fiscale.

Comentarii

Ultimă oră