Sari la conținut

Lora şi Dan Badea au venit de mână la divorţ

lora-si-dan-badea-au-venit-de-mana-la-divort

Cântăreaţa şi comediantul au ajuns astăzi la cabinetul notarial, în jurul orei 12. Îmbrăcată casual, Lora (32 de ani) şi-a ascuns chipul sub o pereche de ochelari de soare, în timp ce Dan (36 de ani) mesteca nervos gumă. Click! a aflat ce avere au de împărțit cei doi: 3apartamente.

Problemele pe care Lora le are cu Dan Badea se pare că şi-au găsit rezolvarea! Cântăreaţa şi comediantul s-au prezentat astăzi la un cabinet notarial pentru a semna actele de divorţ. Surse din anturajul artistei au confirmat pentru Click! că despărţirea dintre cei doi este iminentă: „Căsnicia Lorei cu Dan e pe butuci din cauza lor. Nu au ştiut să-şi acorde mai mult timp unul celuilalt. Nici până la ora actuală ei nu au ajuns la vreo înţelegere şi probabil că se îndreaptă cu paşi repezi către o despărţire”.

Cântăreaţa s-a prezentat la ora stabilită la notar. La fel a procedat şi Dan Badea, pentru că cei doi au venit împreună să semneze actele de divorţ. Au sosit cu aceeaşi maşină şi au stat ca doi vechi prieteni pe aceeaşi banchetă înainte de semnarea hârtiilor prin care desfac pe cale amiabilă mariajul lor de doi ani.

Asaltată de jurnalişti, cântăreaţa s-a oprit pentru câteva secunde din drum, iar din spatele ei actorul a luat-o de mână. Cei doi soţi au părut extrem de trişti. Dacă artista a preferat să-şi mascheze suferinţa sub o perecehe de ochelari de soare, comediantul mesteca nervos o gumă.

Lora și Dan s-au înțeles fără scandal asupra bunurilor pe care le au de împărțit. Potrivit surselor Click!, cei doi au trei apartamente, unul cu 3 camere, pe care îl vor vinde și apoi cor împărți banii, și două de două camere, pe care le vor păstra, câte unul pentru fiecare.

Comentarii

Ultimă oră