Sari la conținut
lora-e-devastata-de-divort

Lora trece printr-o perioada dificila in viata personala. Degeaba are o cariera stralucita daca atunci cand ajunge acasa nu are pe umarul cui sa planga, cu cine sa rada sau sa imparta povesti. Cantareata si sotul ei, Dan Badea, s-au distantat, evita sa dea ochii unul cu celalalt si discuta despre un posibil divort.

Lora nu stie cum sa-si mai imparta timpul in asa fel incat sa nu-si neglijeze nici cariera, nici familia. Cantareata este implicata in doua proiecte de televiziune – e jurat la “Next Star” si concurenta la “Te cunosc de undeva” - , si are minimum trei concerte pe saptamana. Astfel ca, filmeaza de dimineata pana seara, iar in weekend strabate tara alaturi de trupa pentru a-si onora invitatiile la spectacole.

Cu asa program, timp pentru familie nu prea are, decat noaptea cand trebuie sa se odihneasca pentru a putea face fata acestui ritm de munca. Sotul ei, Dan Badea, e si el mai mereu plecat cu trupa sa de stand-up comedy din care face parte, asa ca ajunge acasa o data la cateva zile.

Din aceasta cauza, se pare, cei doi s-au distantat si au refuzat sa mai comunice. Lora insa este extrem de afectata si daramata, plange si este confuza in ceea ce priveste divortul.

“Lora este foarte afectata, plange nonstop. Se consuma, nu mananca, nu doarme, e si foarte obosita din cauza programului, stresata, are cearcane si incearca sa gaseasca o solutie de mijloc. E abatuta mereu... Probabil va mai discuta cu Dan sa vada daca divorteaza sau nu. Ea e confuza, insa este cert ca asa viata nu-si mai doreste. Nu e fericita si nu-i place. Nici la filmari sau la concerte nu se prea poate concentra. Ea este suparata ca nu poate sta mai mult acasa cu familia, cu sotul, cu mama ei de care este foarte apropiata. Daca sta in casa, plange, asa ca prietenii mai trag de ea sa o scoata pe undeva ca sa nu se mai gandeasca la divort. Asta, in timpul pe care-l are, care este destul de putin. Daca nu se rezolva lucrurile intre ei, cred ca vor divorta”, ne-au declarat surse din anturajul cantaretei.

Comentarii

Ultimă oră