Sari la conținut
locuri-de-munca-in-germania

Brasovenii care nu isi gasesc de munca in Romania pot incerca sa se angajeze in Germania. Sunt oferite 80 de joburi, prin intermediul Retelei EURES,  pentru persoanele calificate in domeniul hotelier – gastronomic. Selectia pentru aceste posturi se va desfasura la Bucuresti in 6 martie.

Compania germana Europa Park ofera locuri de munca pentru barman, ospatari, bucatari si pentru supraveghetori de noapte. Pentru ocuparea posturilor din alimentatie publica sunt solicitate persoane care au calificare profesionala incheiata, experienta in domeniu de cel putin 2 ani si cunostinte bune, chiar foarte bune de limba germane. Pentru supraveghetor de noapte persoanele interesate trebuie sa fi urmat cursuri de management in domeniul hotelier, sa stie foarte bine germana, dar si engleza si franceza.  Angajarea se face pe o perioada 6 luni pana la un an, in functie de ocupatie, incepand cu aprilie 2014. Conform comunicatului venit de la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de munca, salariul oferit este motivant,  iar orele suplimentare sunt remunerate in avans. De asemenea, angajatorul asigura cazarea si ofera programe de formare profesionala, promotii si servicii complementare.


Brasovenii care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze  consilierului EURES din cadrul AJOFM, cu sediul pe str. Lunga nr.1A, sau la tel. 0268/416.879, int.102. pentru inscrierea in baza de date este nevoie de completarea unei cereri tip,
o copie dupa actul de identitate sau pasaport, completarea unui  C.V model  Europass, in limba germane. Dosarul mai trebuie sa contina cazierul judiciar în original din care să reiasa ca persoanele nu au antecedente penale, precum si o adeverinta de la medicul de familie, cu mentiunea „Clinic sanatos/Apt pentru munca”. Detalii si aici.

Comentarii

Ultimă oră