Sari la conținut
livrari-premium-de-flori-oriunde-in-brasov

Florărie online Brașov, cu activitate încă din anul 2003, este de departe cea mai serioasă și de încredere florărie cu livrare în Brașov. Oferim buchete, aranjamente florale, coșuri cu flori, plante și cadouri cu livrare oriunde în Brașov direct din florăria noastră. Florăria FlorideLux.ro efectuează livrări premium în Brașov din anul 2003 și tocmai pentru cererea din ce în ce mai mare și pentru faptul că toți clienții din Brașov sunt persoane cu bun gust și pretenții, am realizat in anul 2013 și prima florărie marca FlorideLux, chiar în inima Brașovului, pe strada Zizinului nr.3.

Cele 2 proprietare ale francizei Flori de Lux in Brasov sunt 2 fete extrem de pasionate și implicate: Andreea și Adriana. Ele efectuează cu măiestrie comenzile dvs și apoi le livrează oriunde în Brașov. Și-au dorit de foarte mult timp o florărie în Brașov și au găsit în brandul FlorideLux toate valorile pozitive și de lungă durată pe care le căutau pentru a construi o florărie foarte bună pentru clienții din Brașov.

Florărie online Brașov

Intră pe www.floridelux.ro sau mergi în florăria noastră din Brașov. Comanzi rapid și simplu, oferind un email, un număr de telefon, adresa de livrare și mesajul atașat cadoului. Achiți imediat prin card bancar sau cash, iar noi ne ocupăm să îți livrăm în Brașov cele mai proaspete și frumoase flori, indiferent de locație. Livrăm și la spitale, instituții publice, domicilii sau companii.

Fiecare livrare în Brașov beneficiază de:

  • livrare gratuită
  • felicitare gratuită
  • plic de hrană florală
  • carticică instrucțiuni de îngrijire flori
  • poză martor a buchetului livrat
  • email și SMS confirmare livrare
  • card de fidelitate cu 20% discount permanent dacă aveți comenzi de minimum 1.000 ron în ultimele 3 luni sau minim 10 comenzi în ultimele 3 luni

Colegele noastre din Brașov, Andreea și Adriana alături de echipa lor de florari premium sunt pregătiți de către un maestru floral olandez, Bart van der Elsken, dar și de maeștrii florali FlorideLux din București. Astfel ești sigur că vei primi exact ce comanzi, mereu la timp și mereu de o calitate impresionantă. Alege să oferi cele mai frumoase cadouri prin florărie online Brașov, pe Zizinului 3 Brașov sau pe site la adresa www.floridelux.ro!

Comentarii

Ultimă oră