Sari la conținut
liga-campionilor-atrage-un-incredibil-interes

O altă piață care este adesea lăudată de către pariori, cel mai mare marcator din Liga Campionilor. În fiecare an, diferitele site-uri de pariuri on-line oferă cote pentru persoana care va termina cel mai bun marcator al competiției, pe durata turneului. Un tip de pariu care este, de asemenea, foarte popular, deoarece suma de bani realizată prin cel mai bun bonus, precum și cotele sunt destul de nebun.

Dacă doriți să vă încercați norocul, va trebui, bineînțeles, să țineți cont de abilitatea jucătorului dvs. ales să înscrie în această Liga Campionilor în recente sezoane, tactica adoptată de echipa sa (atac orientat versus defensiv), și numărul de jocuri potențial contestate de acesta din urmă. Într-adevăr, dacă pe hârtie Messi este mai puțin probabil decât Lukaku să înscrie mai multe goluri, ar putea fi necesar să favorizezi primul, mai degrabă decât cel de-al doilea, deoarece Barcelona este mai probabil să joace mai multe jocuri decât Manchester United în turneu.

Liga Campionilor atrage un incredibil interes

După eliminarea greilor, cum ar fi Real Madrid, Juventus și Manchester City, Barcelona este, evident, unul dintre principalii favoriți care urmează să fie încoronați campioni în luna iunie la Wanda Metropolitano. Dacă reușesc să bată celelalte favorite majore - Liverpool - se pare că Catalanii vor reuși într-adevăr să depășească Tottenham sau Ajax în finală. Cu Lionel Messi încă la cel mai înalt nivel și o apărare puternică condusă de Gerard Pique, se pare că Barca au tot ce au nevoie pentru a deveni Campionii competiției din acest an. Dacă alegeți o strategie de pariere pentru câștigătorul Ligii Campionilor, aceasta ar putea fi cea care trebuie luată.

Liga Campionilor atrage un incredibil interes în întreaga lume în fiecare sezon și acest lucru se reflectă în suma de bani care este pariată pe Liga Campionilor în toate etapele turneului. Fie că este vorba de rundele de calificare de sezon timpuriu, de acțiunea de grup sau de finala Ligii Campionilor în luna mai, pariorii din toată lumea iubesc pariurile pe Liga Campionilor.

Comunitatea de Pariuri sportive live la 888 Sport preferă și pariurile în Liga Campionilor. Din momentul în care turneul începe cu meciuri de calificare în iulie, chiar până la etapa knock-out, comunitatea bettingexpert publică unele dintre cele mai bune sfaturi gratuite de pariere la UEFA Champions League pe care le veți găsi.

Ce diferă de tipii noștri? Experții noștri de la Champions League de pariuri sunt complet gratuit! Mai mult, puteți să accesați cât de reușit a fost fiecare dintre tipii noștri cu predicțiile libere ale Ligii Campionilor, prin fila Statistici privind utilizatorii.

Liga Campionilor UEFA este cea mai profitabilă și mai prestigioasă competiție de club de fotbal din lume. În fiecare an, cluburile de elită din Europa concurează pentru cel mai râvnit trofeu al clubului european de fotbal.

Cel mai de succes club din Liga Campionilor (și cum a fost cunoscut anterior, Cupa Europei) este Real Madrid, având 13 titluri, cel mai recent fiind în 2018. AC Milan a câștigat 7, cel mai recent în 2007, în timp ce Liverpool stați puțin în spate cu 5. În sezoanele recente, Barcelona și Real Madrid au dominat competiția.

Comentarii

Ultimă oră