Sari la conținut

Libris anunţă reduceri de până la 95%, de Black Friday

libris-anunta-reduceri-de-pana-la-95-de-black-friday

Braşovenii de la Libris anunţă reduceri de până la 95% la 99% din produse, de Black Friday!


     Libris.ro, cea mai mare librărie online din România, a pregătit pentru 15 noiembrie 2019 reduceri până la 95%, timp de 24 de ore, la 99% din produsele de pe site.


   „Am pregătit pentru Black Friday un stoc special de carte şi ne-am propus să expediem toate comenzile intrate în data de 15 noiembrie 2019 în maximum 3 zile. Estimăm o creştere cu peste 30% în numărul comenzilor, faţă de anul trecut, mai ales că reducerile vor ajunge până la 95% pentru cărţile în limba română, iar în campanie vom include şi tituri aflate în topul vânzărilor. Credem că printre cele mai căutate vor fi volumele din categoria beletristică, carte pentru copii şi dezvoltare personală”, a precizat Laura Țeposu, reprezentantul companiei.


   Și pentru că libris.ro  îşi doreşte un Black Friday ca la carte, pe lângă stocul special de produse, a fost creată o pagină specială pentru utilizatori – https://www.libris.ro/lp/blackfriday, au fost alocate servere speciale astfel încât traficul să nu fie îngreunat, indiferent de numărul de vizitatori, iar site-ul va dispune de asistenţă tehnică dedicată pe întreaga durată a campaniei.


    În 2018, Libris.ro a înregistrat de Black Friday vânzări de 1,6 milioane de lei, iar cea mai mare comandă a fost plasată din Slatina (judeţul Olt): 442 de cărţi, în valoare de 4.011 lei.

Comentarii

Ultimă oră