Sari la conținut

Legătura dintre principalul suspect în atentatul cu bombă de la Piatra Neamţ şi Victor Teodorescu

Daniel Pădurariu, principalul suspect al atentatului cu bombă dejucat la Piatra Neamţ, vineri,  a fost audiat  de procurori în 2011 în dosarul asasinării Violetei Teodorescu, soţia avocatului Victor Teodorescu (foto), scrie adevarul.ro.

Daniel Pădurariu a fost audiat în acel dosar alături de Dragoş Mândru. Acesta din urmă, spun procurorii, ar fi fost contactat de Teodorescu, la începutul lunii martie 2011, pentru a-l convinge s-o omoare pe soţia sa în schimbul unei promisiuni în bani.Dragoş Mândru a recunoscut că s-a întâlnit cu Victor Teodorescu însă pentru o afacere imobiliară. „Dănuţ Pădurariu a fost şoferul meu la Braşov, el a condus maşina, asta-i tot, nu-i nimic altceva. Şi el a vrut să vadă terenurile, că avea şi el un cumpărător." a relatat Dragoş Mândru, citat de adevarul.ro.

Vineri trei persoane au fost prinse în flagrant, în timp ce încercau să amplasaze un pachet cu dispozitiv exploziv la Piatra Neamţ, sub maşina lui Bogdan Mararu, fratele lui Gheorghiţă Mararu, asasinat în noiembrie 2010. Bomba a fost dezamorsată de către specialiştii pirotehnişti ai Brigăzii Antitero a SRI.Organele de anchetă consideră, în urma unei monitorizări îndelungate, că interlopul Daniel Pădurariu (43 de ani)  a coordonat acţiunile de amplasare a bombei şi i-a instigat pe cei trei indivizi din Târgu Ocna, Bacău, la această faptă.

Reamintim că avocatul braşovean Victor Teodorescu, acuzat că ar fi plătit un asasin, pe Erwin Victor Preşmereanu,  pentru a-i ucide soţia, a fost condamnat, de Curtea de Apel Braşov, la 25 de ani de închisoare.

Comentarii

Ultimă oră