Sari la conținut

Laurenţiu Reghecampf: Sunt mulţumit de atitudine.

laurentiu-reghecampf-sunt-multumit-de-atitudine-

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf (41 de ani) s-a arătat mulţumit de evoluţia Stelei în meciul încheiat, joi, la egalitate cu Villarreal, scor 1-1, în runda a doua din grupa L a Europa League.

"Sunt mulţumit de atitudine, în primul rând. A fost altceva faţă de ultimele două meciuri. Astăzi au muncit, au recuperat multe mingi. E bine că am revenit rapid după golul primit, că am reuşit să marcăm. Eu am spus şi înainte că nu e nimic jucat, indiferent de rezultatul din acest meci. Eu sper să jucăm cât mai bine de la meci la meci şi să începem să câştigăm. E normal să fie probleme în special la jucătorii care au venit în ultima perioadă. Avem nevoie de timp", a declarat Laurenţiu Reghecampf la Sport.ro, imediat după meci.

Tehnicianul în vârstă de 41 de ani este mulţumit şi de evoluţia lui Bojan Golubovic, chiar dacă atacantul bosniac nu a marcat nici la al 10-lea meci la Steaua.

"Eu zic că Golubovic a muncit foarte mult astăzi. Din păcate, nu a reuşit să marcheze, dar sper să o facă după această pauză internaţională. Eu sunt mulţumit de jucătorii pe care îi avem şi nu vreau să vorbesc despre transferurile pe care le vom face la vară. Prime vom avea dacă ne calificăm în primăvară. Important pentru noi e acum să fim cât mai sus în campionat, la o diferenţă cât mai mare de locul doi.

Cei de la Villarreal au venit să joace la rezultat şi un astfel de meci poate fi pierdut foarte uşor dacă nu eşti atent", a mai spus Laurenţiu Reghecampf.

Comentarii

Ultimă oră