Sari la conținut
laura-popeea-si-diana-nita-la-mix-actual

Azi despre oameni frumoși. Care atrag, musai, alți oameni frumoși. Eroi. Sunt mulți, mult mai mulți decât credem. Nu au recunoașterea pe care o merită. Brașov Heroes. Despre viață, ca o cursă cu obstacole. Despre cursa cu obstacole a comunității.


Diana Niță a pornit "Rază de speranță" dintr-o imensă nevoie: fetița ei, de care nu concepea să fie lipit stigmatul "copil cu handicap". Duminică, Mara aleargă și ea pentru cauză! E un copil cu care se lucrează enorm. Cu ea și cu alți 130 de beneficiari.

E una din cauzele pentru care putem fi eroi. Dar mai sunt alte zece cauze, una mai nobilă ca alta. Laura Popeea, fondator Fundația Comunitară Brașov - organizator al evenimentului ne-a vorbit despre fiecare dintre ele ca despre niște copii pe care-i ajuți să crească.


Vă invităm pe 11 iunie în Zona de Agrement a Lacului Noua să cunoașteți această comunitate aparte de oameni atât de frumoși, să alergați într-o cursă cu obstacole și, prin taxa de participare sau printr-o donație ulterioară , să susțineți unul din proiectele înscrise.

Laura Popeea, fondator Fundatia Comunitara Brașov și Diana Niță, presedinte Rază de speranță, într-o splendidâ pledoarie pentru frumos și solidaritate umană. Despre Brașov Heroes.

La Mix Actual.

https://www.youtube.com/watch?v=6AnagEaTeIc

Comentarii

Ultimă oră