Sari la conținut

Lansare de carte: „Scrieri pentru copii de la bunica”

lansare-de-carte-scrieri-pentru-copii-de-la-bunica

Joi, pe data de 27.04.2017 cei mai mici dintre brașoveni, însoțiți de mamici, tătici și bunici sunt așteptați cu mare drag la lansarea primelor patru cărți din Colecția „Scrieri pentru copii de la bunica”. Autoarea cărților pentru copii este Victoria Furcoiu.

Va fi prezentă pentru a modera evenimentul Dana Anghelescu (Director Libris Editorial).

Prima carte, „Ghicitori pentru copii”, prin cele 100 de ghicitori inedite, ajută copiii care le citesc sau le ascultă să-și dezvolte vocabularul, să înţeleagă sensul cuvintelor, iar desenele explicative, colorate şi de colorat, îndeamnă la relaxarea oferită de frumuseţarea culorii.

„Poveşti nemuritoare în versuri”, atrage atenţia prin cele trei poveşti: „Capra cu trei iezi”, „Ursul păcălit de vulpe” şi „Câinele mofturos”, adaptate în versuri, pe înţelesul copiilor, ajutându-i să reţină învăţăminte din păţaniile personajelor şi să-şi petreacă timpul colorând ilustraţiile fiecărei poveşti.

„Povești din curtea bunicilor”, conţine patru poveşti noi: „Marisa şi căţeluşa”, „Graurii şi coţofana”, „Câinele şi pisica”, „Pisoiul şi şoricelul”, cu întâmplări hazlii, cu final fericit şi personaje amuzante, fiind completată cu ilustraţii colorate şi de colorat.

A patra carte, „Sfaturi educative, deprinderi sănătoase şi bune maniere pentru copii”, după cum sugerează şi titlul, vine în ajutorul micuților cu sfaturi utile în educaţie, valabile de la primii paşi, acasă, la grădiniţă, la şcoală şi în viaţă.

E bine de știut că poveştile dezvoltă gândirea şi imaginaţia copiilor, îi ajută să își îmbogățească vocabularul, jucând un rol esențial în educația emoțională și dezvoltarea copiilor. În plus povestea de seară ajută la relaxare, făcând somnul liniştit.

Oricare dintre cele patru cărți poate fi un cadou minunat pentru cei mici!


   Evenimentul are loc joi 27 aprilie 2017, de la ora 17:30, la Libraria Șt. O. Iosif (Str. Muresenilor nr.14, Brașov).

Comentarii

Ultimă oră