Sari la conținut
la-impresionat-pe-radoi

Fostul junior stegar, Vlad Mihalcea, a reușit să-l impresioneze pe antrenorul Stelei, Mirel Rădoi și va face parte din lotul roș-albaștrilor pentru sezonul 2015-2016. Mihalcea a fost luat de Steaua de la FC Brașov, a făcut pregătirea cu Chipciu și compania în cantonamentul de sub Tâmpa, iar în jocurile de verificare ale campioanei din Austria a prins minute bune de joc. La doar 16 ani, Mihalcea se va bate pentru un loc de titular cu mult mai titrații mijlocași ai Stelei.

Vlad Mihalcea a fost remarcat de Mirel Rădoi care l-a luat în pregătiri în primul cantonament al Stelei din această pauză competițională. Brașoveanul i-a convins pe oficialii campioanei României și a semnat un contract pentru următorii șase ani. El a fost luat de Rădoi în stagiul de pregătire din Austria și a jucat în toate meciurile amicale ale roș-albaștrilor. Antrenorul Stelei a fost impresionat de puștiul de doar 16 ani și a decis ca Mihalcea să rămână în lot pentru sezonul 2015-2016. „Mihalcea are personalitate și tupeu în joc, ceea ce nu poate decât să te bucure, o calitate pe care foarte puțini jucători români o au. Va rămâne în lotul echipei mari, dar de acum înainte depinde doar de el pentru că va fi dificil să joace în primul 11. Noi avem o viziune diferită față de ce se întâmplă în fotbalul românesc și anume aceea de a crește tineri”, a declarat Mirel Rădoi pentru Digi Sport.

Noul puști minune din Ghencea a mai avut oferte de la Viitorul, Voluntari, Dinamo dar și din străinătate de la echipa de tineret a celor de la Wolverhampton. Mihalcea este al treilea stegar care a ajuns la Steaua în ultimii ani, după Alex Chipciu și Rareș Enceanu.

Comentarii

Ultimă oră