Sari la conținut
la-catharsis-mos-craciun-vine-de-la-londra

La sediul Asociaţiei Catharsis din Braşov, Moş Crăciun vine de la Londra!

Un braşovean stabilit în capitala Regatului Unit a strâns bani pentru a le oferi celor 108 copii asistaţi de Catharsis cadouri de Crăciun.

„Pentru copiii asistaţi de Catharsis organizăm, în 23 decembrie 2019, la ora 14:00, o serbare, o întâlnire cu Moş Crăciun, care vine din Anglia, de la Londra. Este un braşovean căsătorit cu o londoneză iar cei doi au reuşit să strângă o grămadă de bani pentru copiii braşoveni asistaţi de Catharsis”, a explicat preşedintele Asociaţiei Catharsis, Azota Popescu.


    Copiii se vor bucura de o serbare organizată de asociaţia braşoveană şi bineînţeles, de cadourile pe care le vor primi. Pe lângă petrecerea din 23 decembrie 2019, Moş Crăciun venit de la Londra va merge chiar în ziua de Ajun, împreună cu asistentul social de la Catharsis, în 8 case de tip familial, unde le va dărui, de asemenea, cadouri micuţilor instituţionalizaţi. „Cadourile conţin produse de igienă personală, dulciuri, căciuliţe, fulare şi fructe”, a precizat Azota Popescu.


     La serbarea de la sediul asociaţiei va veni şi o doamnă doctor care le oferă periodic micuţilor câte o masă caldă şi fiecăruia un tort de ziua lui.  Astfel, vor fi nu doar mai mulţi copii, ci şi mai mulţi reprezentanţi ai lui Moş Crăciun.

Comentarii

Ultimă oră