Sari la conținut

Kiefer Sutherland laudă tăria Juliei Roberts de a nu se căsători cu el în urmă cu 25 de ani

Julia Roberts și Kiefer Sutherland au fost logodiți între 1990 și 1991 și au fost pe punctul să se căsătorească, însă actriţa câștigătoare a unui Oscar a decis să anuleze ceremonia cu numai trei zile înainte de nuntă și să se implice într-o relație cu un alt actor, Jason Patric, care era prieten cu Kiefer.

După 25 de ani de la aceste evenimente, protagonistul serialului "24" a decis să vorbească despre acest subiect delicat.

"Știu că a fost corectă cu ea însăși și în fond a făcut ceea ce trebuie. Timpul a demonstrat că a fost mai bine că s-a întâmplat așa, deoarece căsătoria care se presupunea că este doar pentru noi, a ajuns să fie un lucru prea mare", a mărturisit actorul în cadrul programului The Jess Cagle Interview.

"Eram tineri și eram prea îndrăgostiți. Ne era foarte clar că trebuie să ne căsătorim, dar toată această tevatură a sfârșit prin a se interpune în calea noastră" a povestit el.

Julia Roberts a mers mai departe, iar după o scurtă relație cu Jason Patric, s-a căsătorit cu artistul de muzică country Lyle Lovett (1993-1995). În prezent este căsătorită de 14 ani cu cameramanul Daniel Moder, cu care are trei copii.

La rândul său, Kiefer Sutherland s-a căsătorit în 1996 cu Elizabeth Winn, însă cei doi au divorțat după opt ani. Anterior el fusese căsătorit cu Camelia Kath din 1987 până în 1990.

sursa: agerpres.ro

Comentarii

Ultimă oră