Junioarele III de la clubul Corona, antrenate de Mihaela Seifer şi-au adjudecat „Cupa Oneşti”, competiţie care s-a desfăşurat în week-end-ul care a trecut, la Oneşti.

  Echipa braşoveană a jucat cinci partide şi a obţinut tot atâtea victorii, cu următoarele rezultate: 25-21 cu CSŞ Bacău, 27-7 cu Lis Panciu, 25-23 cu United Galaţi, 25-20 cu CSM Ploieşti, 19-18 cu OK Sport Oneşti.

   La finalul competiţiei, antrenoarea Mihaela Seifer Ciobotaru a declarat că este mulţumită de felul în care s-au mişcat jucătoarele în teren şi a apreciat turneul ca fiind unul benefic pentru Corona.

  „Au fost meciuri foarte bune pentru noi, meciuri disputate în care fetele au demonstrat că formează o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Mă bucur tare mult pentru ele că au terminat pe primul loc, pentru că le-am simţit foarte dornice să ia acest trofeu”, a spus Mihaela Seifer Ciobotaru, antrenoarea Coronei.

   Tot la Oneşti, în aceeaşi perioadă s-a desfăşurat şi un turneu amical rezervat junioarelor V, acolo unde, micuţele handbaliste de la Corona s-au prezentat pline de emoţii, astfel că au reuşit să termine competiţia pe locul cinci, cu următoarele rezultate: Comăneşti - Corona 12 - 20; Corona - Tulcea 16 - 22; Corona - Ploieşti 21 - 27; Tg. Secuiesc - Corona 21 - 18; Corona - Bacău 21 - 27; Oneşti - Corona 14 - 26.

    „S-a simţit foarte tare emoţia şi faptul că nu sunt obişnuite cu competiţia. Sper să prindă mai mult curaj şi de la meci la meci, fie el amical sau oficial, să crească în valoare. Avem fetiţe cu calităţi, dar trebuie să scape de emotivitatea care le împiedică să se desfăşoare în teren la adevăratul potenţial”, a mărturisit Mihaela Adam, antrenoarea junioarelor V de la clubul Corona.