Sari la conținut

Jucătorii de la Colţea, bucuroşi să revină pe teren

jucatorii-de-la-coltea-bucurosi-sa-revina-pe-teren

    „Alb-negrii” vor juca în miniturneul care va desemna campioana judeţului


       După o lungă aşteptare, cauzată de o pandemie care încă ţine omenirea în suspans, echipa de seniori a Colţea 1920 Braşov şi-a aflat programul de jocuri cu care va încheia sezonul competiţional 2019/2020.

Formată în mare parte din juniori promovaţi din propriul centru, singura campioană a României pe care a dat-o Braşovul a fost invitată de AJF Braşov să dispute un miniturneu pentru stabilirea formaţiei care va reprezenta judeţul nostru în barajul pentru un loc de Liga 3.

Acest miniturneu îl vor disputa ocupantele primelor trei locuri în momentul îngheţării oficiale a competiţiei.

Sâmbătă 18 iulie 2020, de la 17.30, echipa pregătită de Liviu Nicolae va fi una din protagonistele primului joc oficial de fotbal organizat la Braşov după apariţia pandemiei, urmând a întâlni pe CSM Corona.

„Ne-am săturat de atâta vacanţă, suntem bucuroşi că revenim la fotbal, sper că nu doar pentru câteva meciuri necesare încheierii unui sezon. Ne vom juca şansa până la capăt, trebuie să câştigăm ambele jocuri pentru a reprezenta Braşovul la baraj, şi vom face tot ce ţine de noi ca acest lucru să se întâmple, făcusem o pregătire de iarnă bună şi sunt convins că aveam şanse mari de a câştiga sezonul dacă nu apărea coronavirusuluu. Am început doar de câteva zile antrenamentele în grupuri de 10 iar preparatorul fizic încă nu s-a putut întoarce din Spania, sunt detalii de care am înţeles că nu s-a ţinut deloc cont dar fac deja parte din trecut, acum avem 2 finale în care vom apăra, cu mândrie şi ardoare, culorile şi istoria clubului nostru”, a spus antrenorul Liviu Nicolae.


   La o săptămână distanţă, în 25 iulie 2020 şi tot de la 17.30, Colţea va întâlni echipa Precizia Săcele, lider al Ligii a 4-a în acest moment.

Vor şi în Cupă!

Deocamdată, AJF Braşov a publicat doar meciurile din miniturneul de promovare şi nu a inclus Colţea în primul tur al Cupei României, deşi conducerea „alb-negrilor” şi-a exprimat în scris această opţiune şi are, se pare, şanse bune să între şi în cursa pentru acest trofeu, din runda secundă.

„Organizatorii îşi asumă riscuri!”


    „Vreau să-mi felicit băieţii că am reuşit să ne facem loc într-un turneu de promovare, este munca unui grup foarte tânăr care mereu şi-a apărat corect şansele. După ce am cerut constant detalii despre ce urmează să se întâmple, acum am fost anunţaţi că indiferent de situaţie trebuie să jucăm în 18 iulie, trebuie să ne supunem şi să ne prezentăm dar cine organizează acest meci îşi asumă nişte riscuri foarte mari, fac partea din categoria celor care doresc ca o competiţie sportivă să îşi desemneze câştigătorii doar în arena însă starea continuă de incertitudine din societatea noastră nu ne lasă să ne gândim decât la sănătatea personală şi a celor din jur. Sper să pot convinge toţi jucătorii să se prezinte la aceste jocuri, oricum vom încerca să respectăm competiţiile unde trebuie să evoluăm. Indiferent de cum se vor termina aceste jocuri, consider că este un sezon compromis încă de la suspendarea lui, din luna martie, iar ce se doreşte acum nu face deloc parte din principiile spiritului sportiv”, a afirmat şi preşedintele Ciprian Jurubescu.


           Acesta s-a arătat nemulţumit şi de faptul că, deşi în Comitetul Executiv al AJF Braşov s-a aprobat disputarea acestui miniturneu pe un teren neutru, „reşedintele AJF Braşov a înţeles că acest teren neutru trebuie să fie Stadionul Tineretului, unde una din cele 3 combatante, Corona, îşi face antrenamentele şi a disputat jocuri oficiale până la suspendarea sezonului”.

Comentarii

Ultimă oră