Sari la conținut

Joi, Ziua Porţilor Deschise la Grădiniţa „Căsuţa Bucuriei” nr. 11, Braşov

joi-ziua-portilor-deschise-la-gradinita-casuta-bucuriei-nr-11-brasov

Pregătirile sunt în toi la Grădiniţa cu Program Prelungit ,,Căsuţa Bucuriei” nr. 11, din cartierul Tractorul, de pe strada Tudor Vladimirescu nr. 33, pentru organizarea Zilei Porţilor Deschise, care va avea loc joi, 16 mai 2019, în intervalul orar: 09:00 – 11:30 şi 15:30 – 17:30.

De la mic la mare, toată lumea s-a pregătit pentru primirea oaspeţilor care doresc să viziteze grădiniţa, să afle detalii legate de activităţile care se desfăşoară în grădiniţă, oferta educaţională a grădiniţei, să vadă spaţiile unităţii de învăţământ, colectivul de copii, cadrele didactice şi să afle detalii legate de înscrierea la grădiniţă pentru anul şcolar următor.


  Toţi cei care vor trece pragul grădiniţei vor fi întâmpinaţi de mulţi copii voioşi, curajoşi, curioşi şi vor avea parte de multe surprize şi cadouri!


    Organizarea acestei zile este deja o tradiţie pentru grădiniţă, având în vedere numeroasele puncte forte ale unităţii, a prestigiului câştigat în urma activităţilor deosebite derulate în grădiniţă, a implicării prin munca voluntară la nivelul comunităţii şi numărului mare de cereri de înscriere avut în anii precedenţi.

Comentarii

Ultimă oră