Sari la conținut

JKA Romania, de 20 ori pe podium la Campionatele Nationale pe echipe

jka-romania-de-20-ori-pe-podium-la-campionatele-nationale-pe-echipe

Sala Polivalenta din Voluntari a fost gazda sambata a ultimei etape nationale din calendarul Federatiei Romane de Arte Martiale departamentull SKDUN . Campionatul national destinat echipelor a aliniat la start 31 cluburi si un numar total de peste 500 concurenti care si-au etalat maestria la probele de kata, kumite si mixt echipe. Clubul brasovean JKA Romania sub comanda antrenorului Dragos Chiru 3 dan a participat la acest eveniment un lot format din 20 sportivi la finalul concursului reusind sa stranga un bilant de 20 medalii (4 aur, 16 bronz ).
Pentru al doilea an consecutiv echipa de cadeti formata din sportivii Muntean Bogdan, Sandu Cezar, si Pomirleanu Sebastian au castigat medaliile de aur la proba de kata categoria cadeti 6-4 kyu .
Tot pe prima treapta a podiumului a urcat si sportiva Seitz Adina la proba de kumite categoria junioare -53 kg alaturi de Miliu Malina si Tanase Livia ( sportive legitimate la Karate Dinamic Constanta ) .
Debutantii la un campionat national Bacalu Andrei, Bacalu George si Stoleru Stefan si-au adjudecat medaliile de bronz la proba de kata, categoria copii 9-8 kyu .
Tot pe treapta a III a a podiumului sau clasat si echipele :
Dragoi Ion, Bacalu Andrei si Puiu Alexandru la proba de kata, categoria 7-6 kyu.
Mihalache Mihai, Bacalu George si Besleaga Marcel la proba de kata, categoria cadeti 9-7 kyu.
Seitz Adina, Demeter Denisa si Busteaga Diana la proba de kumite , categoria cadete + 45 kg.
Maftei Gabriel , Doroftei Robert si Petcu Alexandru la proba de kumite , categoria cadeti - 52 kg.
Vlaicu Miruna alaturi de ( Miliu Malina si Tanase Livia de la clubul Karate Dinamic Constanta ) la proba de kumite, categoria junioare +53 kg.

Comentarii

Ultimă oră