Sari la conținut

Îşi revine Hărmanul? Echipa lui Kajcsa a remizat cu CS Ştefăneşti, 2-2

isi-revine-harmanul-echipa-lui-kajcsa-a-remizat-cu-cs-stefanesti-22

În etapa a 5-a din Liga a 3-a (Seria 3), Înfrăţirea Hărman a jucat un nou meci pe teren propriu. A fost a treia partidă de acasă pentru formaţia lui Gabi Kajcsa din acest sezon. Chiar dacă sezonul trecut CS Ştefăneşti reprezenta o grupare de calibru în eşalonul trei, acum lucrurile s-au schimbat. Înfrăţirea Hărman a remizat cu CS Ştefăneşti, scor 2-2.

Iar asta s-a văzut în desfăşurarea ostilităţilor pe teren. Cu noul echipament de joc, purtat în premieră, Hărmanul a început perfect meciul şi a deschis rapid scorul, prin Bleambu, în minutul 10. Până la finalul primei reprize, ilfovenii au reuşit egalarea.

Partea a doua a început cum nu se poate mai prost pentru Hărman. În minutul 55, Strătilă a văzut cartonaşul roşu. Chiar şi aşa, braşovenii au reuşit să treacă din nou la conducerea jocului, graţie reuşitei lui Damian din minutul 70. Din păcate, Înfrăţirea Hărman nu a putut să reziste până la final şi a fost egalată la 2 în minutul 80.

"Sunt mulţumit de atitudinea băieţilor. Din păcate, persistă greşelile personale. Ieşim la Aninoasa, ei sunt nou promovaţi, ca şi noi. Eu zic că avem şanse să facem ceva bun. Din fericire, Damian e marcatorul nostru, iar asta e bine" - Gabi Kajcsa, antrenor Înfrăţirea Hărman

În etapa următoare, Înfrăţirea Hărman va juca pe terenul echipei dâmboviţene FC Aninoasa, nou promovată în Liga 3. În clasament, Hărmanul ocupă locul 13, cu 4 puncte strânse din cinci jocuri.

Comentarii

Ultimă oră