Sari la conținut

iPhone 6 se îndoaie. A ajuns de râsul concurenței!

iphone-6-se-indoaie-a-ajuns-de-rasul-concurentei

iPhone 6 Plus are mari probleme de rezistență. Utilizatorii au arătat că telefonul se poate îndoi cu două degete sau când stă în buzunar.
iPhone 6 Plus a fost abia lansat pe piață și a ajuns la câțiva utilizatori. Din păcate pentru ei, au descoperit că telefonul se poate îndoi ușor în buzunar. Un utilizator a testat dacă telefonul său se poate îndoi cu degetele. El a descoperit că în 30 de secunde, iPhone 6 Plus devine un telefon ... Diferit.

Un utilizator Youtube a testat rezistenţa noului smartphone lansat de Apple. Bărbatul, care deţine canalul ”Unbox Therapy”, a încercat să îndoaie cu mâinile noul iPhone 6 Plus şi a reuşit (video jos). Concluzia: carcasa de aluminiu a noului telefon se îndoaie în condiţiile în care asupra ei se aplică o presiune moderată.

Până în prezent, compania Apple nu şi-a exprimat un punct de vedere cu privire la această problemă.

Noul smartphone a fost lansat în urmă cu două săptămâni, în două versiuni: iPhone6 şi iPhone 6 Plus. Noul iPhone 6 are un ecran HD de 4,7 inci, cu rezoluţie de 1334x750 pixeli, iar iPhone 6 Plus are un ecran Full HD (1920x1080 pixeli) de 5,5 inci.

Comentarii

Ultimă oră